Kínált pozíciók

Műveleti tiszt

A műveleti tiszt a klasszikus értelemben vett hírszerző. Célja, hogy megtalálja és együttműködésre megnyerje azokat a személyeket, akik a Hivatal feladatai ellátásához szükséges védett információkhoz hozzáférnek. Ez a munka sok utazással és tárgyalással, valamint ezek alapos előkészítésével jár. Az ideális műveleti tiszt könnyen teremt kapcsolatot másokkal, talpraesett, gyakorlatias, elfogadja az esetenkénti rugalmas időbeosztást, jól feltalálja magát különböző helyzetekben, ugyanakkor a terepmunka előtt és után pontosan adminisztrálja tevékenységét.

A pozícióra elsősorban mesterszakot végzett közgazdászok, nemzetközi kapcsolatok szakértői, politológusok, jogászok  és bölcsészek jelentkezését várjuk.

Értékelő-elemző tiszt

Az értékelő-elemző tiszt saját területén részletes és átfogó ismeretekkel egyaránt rendelkezik, átlátja a történéseket és azok kiváltó okait. Akár hiányos információk alapján is képes helyes következtetéseket levonni, meglátni az összefüggéseket. Ehhez szükséges a lényeglátás képessége, az elemzői készség és a megfelelő íráskészség.

A pozícióra elsősorban mesterszakot végzett közgazdászok, nemzetközi kapcsolatok szakértői, politológusok, jogászok és bölcsészek jelentkezését várjuk.

Technikai-informatikus tiszt

Olyan szakembereket keresünk, akik lépést tartanak a folyamatosan fejlődő informatikai-műszaki trendekkel, de szívesen kipróbálnak teljesen új lehetőségeket is.

A pozícióra minimum alapdiplomával rendelkező villamosmérnökök, mérnök-informatikusok, alkalmazott matematikusok és távközlési mérnökök jelentkezését várjuk.

Egyéb pozíciók

Tiszthelyetteseket, zászlósokat, rendvédelmi igazgatási alkalmazottakat és munkavállalókat is keresünk adminisztratív, illetve az alaptevékenységet támogató területekre.